boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Tråkig.

Kategori: Livet

Jag har gått till o bli en sån där som skriver meterlånga blogg-inlägg. Det är inte bra. Meter långa blogg-inlägg orkar man inte läsa. Det är då man ska dela upp dem under dagen. I olika blogg-inlägg.

Idag är det sol, ibland, när inte molnen är där. Tänkte försöka sola lite innan jag börjar jobba. Men det är lite kallt. Får se hur jag gör.
image65

Mamma har gått o blivit sjuker. Rädd att jag ska smittas med bacilluskerna så jag aktar mig från mammas rum och petar inte på henne. Jag döör om jag blir sjukl!

Och precis nu kissade Polly på min solstolsdynor...så jag kan inte sola. Då är det beslutet taget. Tack Polly!

Gotland.

Kategori: Livet

Varför ska alltid gotlänningar framställas som långsamma, bonniga och något korkade på TV? Det är alltid så.
Till exempel. Rent hus. En kille som av sin stockholmskompis kallas Gotland. En otroligt osäker kille som därför ska bevisa sin icke-osäkerhet genom att dra dåliga dumma skämt och konstiga kommentarer vilket leder till att mannen som pratar i programet drar en liten anekdot som har att göra med gotlänningar och att köra in en epa-traktor i ringmuren. Why?! Det är endast för att de normala öborna håller sig ifrån TV och andra ställen där man kan skämma ut sig.

Har Efterlyst på. Handlar just nu om barn som försvunnit spårlöst. Snackas om Engla. Fy fan för folk som tar småbarn! Små människor som har hela livet framför sig. Blir bragda på livet av psykopater som ej kan få nog med vård för att psykvården i sverige, och de flesta andra länder också för den delen, SUGER!
Det är så jävla obehagligt. Ryser ända ner till lilltån.

Nu har min lilla Polly lugnat ner sig. Hon är inte alls kåt längre och är lika tokig igen, hoppar på dörrarna och sover på min mage.

Min katt är kåt.

Kategori: Livet

Hej hopp nu har hon tydligen blivit könsmogen den lilla Polly Jean! Hon verkar ha ont + ångest, ligger på golvet och piper hela tiden. trampar med baktassarna och tittar på en lite läskigt, nästan porrigt. Skulle klappa henne på ryggen för att hon skulle lugna ner sig, men det bidrog tydligen bara till ännu mer rump/svanslyft. Känns udda.

Nu har jag återigen kommit in i min favortiperiod av månaden, 4 dar ledighet!!! Har börjat dagen med att baka bröd, städat garderoben. Ätit. Ska om en stund ut med Josse och Malin och fota och ha myys i det underbara vårvädret! Härligt som tusan!

Igår var jag o Josse o fika på vinäger. Också mysigt. Älskar o fika. Speciellt med mina favoritkompisar.

Igår var jag också jättegrinig på grund av försovning, stress och hunger. Så jag ursäktar till alla som fick utstå mitt negativa humör!

Har hittat lite härlig musik också. Har vetat att dom funnits men ej lyssnat in mig på dem. Det är Jack white och så är det 2 killar från Greenhornes, så det kan ju inte va fel! The raconteurs heter dom. Smask. http://www.myspace.com/theraconteurs
O så har jag fastnat i Jamie T också, mycket skön kille!
http://www.myspace.com/jamietwimbledon

Nej nu ska jag ta o titta över min konstiga frisyr innan jag möter upp Josse för lite walking into the cityyyyyyyyy!
Peace out mates, eat bananas!