boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Lördagskvällen spenderades hos Emma.

Kategori: Kalaseri

Sen gick vi till Debaser Medis och missade bandet jag verkligen ville höra, men äntrade istället in på något Strokes-liknande som svängde, men kändes ganska kommersiellt. Men vi vickade lite på höfterna ändå. Innan vi tog det obligatoriska "vi är ute och på toan"-kortet.

Semeldagen firades med semla.

Kategori: Livet

Dagen till ära hade Simon även burit kartongen på sidan, så min semla såg inte helt hundra ut. Fast god var den ändå. (Note to mormor: allting behöver faktiskt inte vara estetiskt tilltalande för att vara gott)

Oscarsgalan.

Kategori: Livet

Heja mig! Jag har sett 75% av alla filmer som är nominerade till Årets Film på Oscarsgalan (förutom Tree of Life som jag faktiskt bara inte orkade se klart). Och med 75% menar jag inte att jag sett 3/4 av filmerna utan 75% av varje film. Detta eftersom jag tydligen har en biologisk drift som säger mig att filmer är perfekta tillfällen att slumra till lite. Men med detta så har jag även gett alla filmer en lika stor chans och det blir då en mer rättvis bedömning.

Min helg i bilder.

Kategori: Kalaseri

Bangladesharn, laxen och den stora microvågsugnen.

Kategori: Livet

I lördags hade jag och Malin varit ute och härjat på Strand vilket förde med sig att vi inte var helt kontaktbara förrän närmare lunchtid på söndagen. När jag då, vi säger halv tolv, glider ut i köket för att ordna fram någon typ av frukost ser jag Bangladesharn stå med ryggen emot mig vid diskhon.
---
"What ya doin?" frågar jag glatt och går fram för att kika. I diskhon är en blå plastbunke placerad, fylld med vatten. I bunken står en fisk med huvudet under ytan. Fisken är cirka 50 centimeter lång. Bangladesharn står och öser vatten över fisken.
"It's so coold!" säger han och knackar lite på den stelfrusna fisken.
"Oh..okey." säger jag, något konfunderad över hur tusan han ska lyckas få fisken i tillagningsläge, men kommer fram till att det inte är mitt problem. "Weell, good luck!" säger jag när jag roffat åt mig min frukost och börjar gå mot dörren.
"Nooo, don't go!! You gotta help me!!" får jag som svar, medan han pekar mot ugnen.
---
"Is this the temperature?" frågar han och pekar på vreden med olika ugnsfunktioner. Jag förklarar för honom att temperaturen är bredvid, och undrar lite försynt om det är så att han ska tillaga fisken i ugnen? Nej, nej. Han ska bara tina upp den. "Alright....well don't go over a hundred." säger jag och försöker återigen smita därifrån. Men icke.
Efter att ha hjälpt honom hitta en plåt (där fisken läggs på diagonalen för att få plats) och efter att jag bidragit med två bakplåtspapper sätter han in fisken i ugnen och vrider på gradtalet, tittar upp på mig och säger frågande "Like, five minutes?"

För att förtydliga föregående inlägg.

Kategori: Livet

...

Kategori: Livet

Känns lite som glukossirap från helvete. Men det kanske bara är jag.

Simon och kaninen.

Kategori: Livet

Brände Malins pizza, drack öl och gick till Strand.

Kategori: Kalaseri

Fail.

Kategori: Livet

Ät inte frukost.

Kategori: Livet

Inatt har jag drömt en sä jädrans obehaglig dröm. Att jag och någon (Mikaela?) hade mördat någon och skulle gömma kroppen. Vi bestämde oss för att gräva ner personen i pappas källare med jordgolv. I källaren var en stor cirkel, som en liten cirkusscen ungefär. Men vi kunde inte gräva överallt för att någonstans hade vi redan grävt ner någon innan. När jag ska dra kroppen dit i en sopsäck upptäcker jag att Mikaela(?) har styckat kroppen så jag har fått en arm. Mitt i alltihop upptäcker vi att någon (pappa?) redan gömt tre andra döda kroppar där vi ska gräva, under stora skynken. Vi står där ett tag och är tjuriga över att han inte tagit sig orken att gräva ner dem. Mitt i alltihop kommer en kinesisk maffia (vars anhängare antagligen är någon vi dödat) och är jättearga. De binder fast oss och ger sig an att flå en av de redan döda som ligger där. Kommer tillbaka och viftar med ett "hands-skinn" som liknar beiga gummihandskar, och försöker flaxa med dessa rakt i ansiktet på mig. Här vaknar jag tack och lov. Illamående, snurrig och konstig.
Vad får jag ut av detta? All drömtydning på nätet är så rumsren. GRAV = "ser din egen, eller står på en kyrkogård och tittar på en gravsten". Nej. Uäk iallafall.

Så här ser det ut när jag pluggar.

Kategori: Livet

Speciellt eftersom jag tycker datorn är ett så magnifikt bra bokstöd.

Vi gick till Fasching, drack drinkar och vaktade väskor.

Kategori: Kalaseri

Vi körde pizza, vin, öl och läppstiftskväll.

Kategori: Kalaseri

Men?

Kategori: Livet

Gillar ju inte riktigt att synonymer.cc använder "bögaktig" som synonym till "töntig".
Vad är grejen med det?!