boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Vinter/vår-vandring längs strandpromenaden med Malin.

Kategori: Livet

 
 
Tanken var att det skulle uppe ännu en bild här, men pappas internet lever sitt eget liv och vägrar göra mig delaktig, så det får bli så här istället! Det var en otroligt fin dag vi valde att spatsera på, jag och Malin. Förutom när molnen råkade glida i vägen var det strålande solsken och vindstilla hela promenixen. Så nöjd över att jag fick detta innan jag åker hem, vilket är IDAG! Saknar Simon, så ska bli underbart att få glida hem igen.

Fredag, fina fredag!

Kategori: Livet

Sista intervjun på Gotland är avklarad! Nu tar jag fet helg och tänker inte tänka på plugg för fem öre. Denna dag kommer bestå av klippning, mammabesök, datorspel (vet att man brukade säga PC-spel, men om man har en mac, säger man MAC-spel då? Äh!) promenad och en bra film. Svårare än så behöver det inte vara! Och idag kommer även Malin som stannar i helgen, så vi ska fetumgås också banne mig!
 
 
Så häääär glad är jag idag, även om det råkar vara lite mycket tänder och mindre av annat här.
 

Första intervjun.

Kategori: Livet

Då var min första intervju till ända! Känner mig nöjd. Förutom det lilla missödet att jag glömde min penna hemma (vilket var nog pinsamt) gick allt skitbra. Tjejen var glad, lättsam och öppen vilket kändes som precis rätt egenskaper för en intervju.
Ikväll blir det en brafika med Verran och just nu skulle jag göra vad som helst för att få katten att hålla tyst.

Beundrare, animerad film och Gotland.

Kategori: Livet

Då har man anlänt till Gotland! Kändes först lite udda eftersom jag inte alls ville lämna Stockholm, men nu börjar komma in i slaggar-modet där jag än så länge bara lämnat sängen idag för att hämta frukost. Igår spatserade jag och Mick till mamma, mötte upp Andreas där och spelade Ticket to ride, två omgångar blev det och inte en enda gång vann jag (men lika glad för det är jag, men gladast är nog mamma och Mikaela). Sen spenderade jag kvällen, otroligt nöjd, i sängen med lite chips och en animerad (oscarsnominerad) rulle, bestående av zombies, magar och rumpor. 
 
 
Men för att kommentera mina misslyckade försök till deltagande observation på färjeterminalen. De gick ju inte riktigt som planerat. Störst anledning till misslyckandet är den (gissningsvis) sextonåriga tjejen jag hamnade bredvid på båtbussen från Stockholm. Hennes idé om vår relation var att vi efter två meningsutbyten blev bästa kompisar. Jag var inte helt med på hennes noter och bestämde mig för att försöka undkomma hennes ord genom musik i lurar. Det hela slutade i alla fall med att jag lite senare satt bakom en växt längst bak i terminalen och försökte undkomma hennes lustna (I don't know!) blickar bakåt. Därmed kunde jag inte utföra någon observation eftersom att jag, sittandes på en stol tittande mig omkring, enligt henne skulle vara ett rop på umgänge. Så jag får försöka på turen hem istället. Som jag nu insåg säkert är dagen då hon själv ska åka hem, om jag rent hypotetiskt antar henne som en sportlovstyp som slutar sitt lov på söndagen. Men förhoppningsvis åker hon på morgonen. Snälla låt det vara så.
Idag ska jag förbereda mig för första intervjun imorn (nervös) och ut och gå, förhoppningsvis vid havet.

Spionpost.

Kategori: Livet

Känns alltid så lustigt när man får hem anonym post i brevlådan som är adresserat till Anna 'Charlotta' Bergstedt, ungefär som att jag är påkommen med att ljuga om att heta Charlotta och att de äntligen kommit på det.

Fältveckan.

Kategori: Livet

Idag har jag preliminär-bokat min biljett till Gotland. 15 till 24 februari som det ser ut nu. 
Tanken är att jag ska utföra något typ av fältarbete på Gotland, vilket känns lite smått läskigt, men spännande.
Har tre intervjuer och måste hitta någonstans där jag kan glida omkring på deltagande observation. Veckan ska fyllas med plugg! (är det tänkt)

Mars One.

Kategori: Livet

 
Förvånad blev jag när det stod en systemetpåse med dessa två muggar i hallen, morgonen efter Stinas 30-års/examensfest. Eh? Udda tema på festen tänkte jag.
Men tydligen var det Simon och jag som fått varsin sponsor-mugg av KB. Mars One är tydligen en tysk organisation som vill skapa ett mänskligt boende på Mars. Made more sense!

Funeral Suits.

Kategori: Livet

 
Jag och Simon gled iväg och lyssnade på min klasskompis Jennifers pojkväns band från Irland. De lät härligt garageiga, men var svåra att få med på kort.

En lördag.

Kategori: Kalaseri

 
Spenderade en dag med att traska över en mil med Emma. Vi hamnade på ett jättemysigt fik med utsikt över vinterviken.
 
 
Vi kontrade våra egna uttalanden genom att dricka bubbel och gå på Fridas 30-årsfest!
 
 
Här är Emma när hon letar musik.
 
 
På väg till tunnelbanan fick jag bevis för mitt påstående, taxibilar! Vad gör de där? Finns ju ingenstans att åka!

I Gullmars på festligheter.

Kategori: Kalaseri

 
Mötte denna 30-årsfyllda, champange-drickande, mustasch-bärande donnan och apparently hennes manliga motpart.
 
 
Gustav, Hannes och Simon. Sicken fin komposition på ett foto.
 
 
Jag ville prata glasögon och fick pröva Fridas. Var tvungen att checka läget.
 
 
Emelie drack också bubbel och KB var så häär glad!
 
 

Första dag med ugnen-mat!

Kategori: Livet

 
Pizzaplaza! Allt man någonsin kan önska sig finns på denna!

Simon fixade min skylt till ytterdörren.

Kategori: Livet

 
Den sista är tydligen till när han glider hem från jobbet och måste erinra sig att han ska pussa mig när han kommer innanför dörren. Bergis. Hoppas inte brevbäraren nappar bara.

Yeahwoo!

Kategori: Livet

WOH! Jag fick ett D på förra kursen! Såg det inte ens först eftersom jag letade efter ett FX, undrar om han var snäll (vilket jag inte tror) och isåfall var han dum som inte förstod att min sista text var ett klart underkänt. 
Så glad glad glad!

Fältarbete 2.0

Kategori: Livet

 
Jag är på gång ordentligt, vilket känns fantastiskt skönt. Fyra intervjuer är bestämda och enkäten är klar. Mina följdfrågor och potentiella frågor är klara och förberedelserna för intervjuerna är så gott som genomförda. Nöjdheten är ett faktum! Så nöjd var jag faktiskt idag att jag diskade all disk, dammsög och svabbade golvet i köket när jag kom hem. Eller ifall det hade med det där kaffet jag drack på tom mage. Whateva. Pepp!