boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Få men naggande goda.

Kategori: Livet

Min Gotlandsresa i ytterst få bilder. Har jag sagt att jag vill ha en kamera?
Iallafall - hittat en skruv i gympaskon, klippt av 20 centimeter mammahår och tittat på solnedgång med Mickis.
Imorn åker jag båten hem. Ska bli skönt på något vis, men ändå lite jobbigt.

Rödluvan.

Kategori: Livet

Kom precis hem från att ha kikat bio med syster. Red Riding Hood. Uselt uselt uselt. De liksom triggade igång en genom hela filmen, hela tiden trodde man att det skulle komma någonting jättehemskt (inte bara fisljummet), sen häpp kom antiklimax (vilket man inte fattade förrän det blev efterantiklimax) och två minuter senare satt jag som ett fån och undrade vad eftertexterna var för störningsmoment.
Så lägg era 90 kronor på någonting annat. Som två öl. Eller en bussbiljett mellan Nynäshamn och Stockholm. Hm. Undrar om man kan få reklamera biobesöket? Har ju kvitto kvar.

Away with the old, in with the new!

Kategori: Livet

Gillar att jag ska få reklamera min skitmobil och få massa pengar tillgodo så jag kan köpa mig en ny mobil som är tiotusengångerbättre. Typ en sån där som alla andra har. För de där 2680 kronorna jag har innestående har jag liksom inte haft på så länge, så de existerar typ inte. Så tänker man som jag så köper jag en jättebillig mobil om jag bara plusar på 2000. Som jag inte har, men ändå. Tänk.
Btw. Jag har bestämt mig för att bli en färgbomb i sommar. Är trött på svart.

Utan kabel.

Kategori: Livet

Hej!
Min laddare har kollapsat och datorn med den tyvärr. Har hackat min pappas dator och internetat den, men, ja...som ursäkt för dålig uppdatering. Tappa inte hoppet liksom.
Jag njuter i solen, dricker loka och leker med vännerna på ön.

Hugg o plugg.

Kategori: Livet

Gillar att min hemtenta heter "NU JÄVLAR", man blir så pepp varje gång man sätter sig.

Klockan 8.

Kategori: Livet

Det är ganska påfrestande att drömma om små pingviner och stora pingviner i samband med att jag försöker få ihop min 16-sidors hemtenta som handlar om inseminering, familj och transnationella äktenskap.
På en supasupasupa-fest. Ja, ni kan ju tänka er.
Jag låg full i sängen och försökte akta mig så jag inte blev biten av pingviner i tårna samtidigt som Abdhul och Lena satt i soffan och tittade på.
Godmorgon, by the way.

Ingen natt utan godnattsång.

Kategori: Toner.

Sol, sol, sol.

Kategori: Livet

Har svårt för den där första dagen man tar sig ut ur sitt ide och lapar solstrålar i mer än en kvart. Helt desorienterad och röd om näsan. Ska vänja mig med 10 minuters-intervaller imorn på morgonsolstrappan, för tror min kropp är helt slut av att behöva ta hand om all jädrans bodychocking D-vitamin. Oh yep.
Så jag går o lägger mig helt enkelt. Godnatt!

You'd better run

Kategori: Toner.

Att vakna i gula huset.

Kategori: Livet

Jag har sådant flyt! Hela veckan har det varit varmare i Stockholm än i Visby, och kände nästan att jag bytte ner mig när jag åkte hit, men..tada, idag är det varmare här än i Stockholm. I bring good things. Good things.

On my way.

Kategori: Livet

Satt bredvid en fleeceklädd, rödögd man drickandes sofiero 5,2 på båtbussen och nu sitter jag och lyssnar när en kille försöker ragga upp en tjej vid bordet bredvid. Det här blir nog en rolig resa!
Hej Gotland!

Fredag.

Kategori: Livet

Idag har jag hunnit springa ikapp Sofie och kramats, läst klart alla 270 sidor och börjat filura på uppsatsen som skulle varit inne imorse. Ikväll kommer Josie på finbesök och på måndag flyr jag 13 dagar till min resort (tänkt på engelska, men funkar ju lika i svenska mening minsann) mitt i östersjön. Wee. Hey ho, let's go!

Splendid

Kategori: Livet

Tre bra saker.

Kategori: Livet

Gjort tre bra saker idag. Pluggat som en tok, städat som fan, och hyrt ut min lägenhet över sommaren! Yeay!

Häpp.

Kategori: Livet

Nu vill jag göra någonting drastiskt.