boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Sjukgymnastik.

Kategori: Livet

Imorn ska jag gå till en sjukgymnast. Jag är lite nervös för att han inte ska vara så där magisk som jag behöver att han är. JAG VILL SE!!! Och så kostar han 580 spänn, känns lite väl. Men med två tipsningar så borde han väl vara värd? Det tycker jag! 

Måns födelsedagsfest!

Kategori: Livet

 
Jag hade inte planerat att gå på någon fest först, men sen åt jag lite godis och blev jättepepp. Här är Anna och Johan!
 
 
Johan, Erik, födelsedagsbarnet Måns och hans syster.
 
 
En glad födelsedagsmåns som fick världens godaste tårta! Med världens minsta ljus i!
 
 
Inför utgången på kvarterskrogen "La Bar" som då tydligen inte uttalades La Bar (som något liknande spanska) utan L.A. Bar (som i den amerikanska staden), tydligen mycket häftigare så. Johan, Sofie, Daniel och Malin!
 
 
Det köptes in snapsar i härligt (?) fruktiga smaker och färger.
 
 
Anna, Erik, Syster (yep, skäms, kommer inte ihåg namnet) och Angelica!
 
 
Alkoholintagande.
 
 
Daniel ställde upp i fredagskareoke och fick hjälp av sin flickvän. Efter denna bild togs gick det inte längre att se paret eftersom alla i baren bestämde sig för att dansa och sjunga med (och stå i vägen så klart).
 

Mot Gotland.

Kategori: Livet

Nu tänker jag åka till Gotland och bli alldeles purfärsk och frisk! Nackkragen har inte dykt upp någonstans men jag hoppas den landar på ön och inte här. Hann träffa Emma igår vilket var underbart och nu står två veckor på schemat med enbart avslappnande och styrkande aktiviteter. Ska gå till sjukgymnaster, traska promenader och andas djupa andetag. Sen tänker jag åka tillbaka till Stockholm med ett djävlar anamma och skaffa mig ett jobb och en ny lägenhet! Häpp.

Onsdagsfika.

Kategori: Livet

I onsdags fikade jag med Josse, det var mysigt för det kändes som det var år och dar sen vi träffades senast! I flera timmar satt vi och snackade roligheter.
 
 

En dag på ögonakuten.

Kategori: Livet

Idag har jag suttit på ögonakuten mellan 12.30 och 16.00, orolig över att jag kanske aldrig mer skulle få se någonting på mitt högeröga. Tillsammans med typ femtio andra stackars satar satt jag där med de där härligt stereotypa karaktärerna som tydligen alltid måste få finnas på en akutmottagning - skrikande spädbarn och högt pratande tanter (medföljande nojiga mammor och hypokondriska sinnen). När jag tillslut kom in till herr doktor tittade han snabbt på mina ögon och sa att allting såg bra ut. Sen klämde han på min nacke och uttalade glåpord angående min stela nacke + ringa ålder (skämmas var vad jag skulle göra över vad som åstadkommits i största stolthet). Sen sa han åt mig att jag måste ta vara på mig själv, äta bra mat, sova gott, träna och andas. Han sa också att det där med att synen försvinner är ett ganska starkt tecken på att min kropp är arg och vill säga ifrån. Så nu längtar jag efter att min back on track-nackkrage ska komma så jag kan börja kurera mig själv en aning.
 
Här är en bild på min goda bulle och mitt goda kaffe som jag unnade mig under "doktorn kommer om typ en timma (1h 50min)"-stund. Damen rakt framför i vit tröja rökandes en cigarett (svår att se dock) satt konstant och stirrade på mig. Eventuellt var det för att vi ganska duell-likt hade satt oss mittemot varandra så långt ifrån varandra som möjligt, kanske, eller så var det bara för att jag är så satans snygg. Will not ever know.
 
 
 

Halvblindhet.

Kategori: Livet

Jo men. Skulle bara till optikern och få nya linser ju. Nu ska jag plötsligt gå till ögonläkare för att få ordning på att höger öga vägrar ha periferiseende och jag därmed är halvblind. Känns som min kropp har gått samman för att motverka min existens. Hoppas så klart att det är något som går att fixa jättelätt, rent logiskt känns det ju som att det är min nacke som inte orkar ta smällen själv och vidarebefordrar skada till resten av kroppen. Men som sagt, I don't know, får se vad doktorn säger.

Sommar på Gotland.

Kategori: Livet

Sen kanske jag ska berätta om varför jag varit sjuk och varför jag blev kvar på Gotland så länge. Kort och gott gav min nacke upp när den insåg att jag började slappna av och vips så krampade den och var så arg att jag inte kunde göra annat än att ligga sängen och stirra i taket/sova i några veckor. Men nu är jag tillbaka i Stockholm och det känns toppen. Spenderade helgen hemma hos Sofie och Johan, umgicks med Popaganda och såg tre filmer på raken. Måndag-onsdag har jag varit jätteduktig och skaffat mig en Iphone + internet hemma. Iphones är bra.
 
Insåg precis att mina bilder från Fåröturen på Gotland är borta, och andra tillställningar där i krokarna. Jäkla mobiltjuvar!

Jordgubbstårta på Gotland!

Kategori: Livet

 
Mikaela och jag bakade jordgubbstårta med sån där lemoncurd och maräng. Ska jag aldrig mer göra!! Inte för att den inte var god, men för att det tog hundra timmar. Jag ska iallafall aldrig mer göra egen maräng och egen lemoncurd, det kan eventuellt ha varit det som var tidsrävande. Eventuellt.
 
 
 
 
 

Min enda, men jätteroliga, utekväll på Gotland!

Kategori: Kalaseri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här sista kräver förklaring - det är min kvällsmat! Vill slå ett slag för den där GB-glassen med noggersmak alltså..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HEJ!

Kategori: Livet

Jag är verkligen inte död! Har bara varit redigt sjuk i många veckor men är nu back on track. Återkommer under kvällen med lite uppdatering.