boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Morgontider.

Kategori: Livet

Kaffe. Smörgås. Lite av den där så gudomligt skitgoda, långa paprikan man hittar på IcaMaxi (finns på Coop också, men där är den alltid möglig). Tvn också, och min dator. Sen är min morgon gjord. Eller, bättre upp hade ju varit att man befann sig inom ramarna på en ledig dag, men sån tur har man inte idag. Nu finns bara vetskapen om att man är ledig imorron. Och 5 dagar framöver. Hur underbart som helst! Har en massa saker jag skulle vilja hinna med, men att sätta så höga mål gör ju bara att man bli deprimerad när onsdag är där och det är jobbdags igen. 
Jag skulle vilja hinna städa lägenheten, rita, fota (med vad vet jag dock inte), spela gitarr tills fingrarna blöder (eller har förlorat all typ av känsel), umgås med mina vänner, käka semlor och titta på bra film. Gå långpromenader och baka bröd, ta långa bad och hitta en bra lägenhet (det är väl bara det sista som jag själv inte riktigt har nån makt över).

På lördag är det Agnetas "hejdå"-fest med jobbet. Det ska badas på Visby Hotell, ätas god mat på Isola Bella (vi fick 400 kr var att äta/dricka för...först fick jag bara 50 kr över till drickeriet, så jag dumpade min förrätt...ah ah ah, smart va! Här hade jag kunnat plonka mig på näsan med mitt pekfinger och Soffan hade förstått precis vad grejen handla om).


Nej nu har morgondagen haft sin glans. Nu vill jag gå upp och göra mig iordning!

keep it cool..