boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Allt är så bra just nu.

Kategori: Livet

Tisdag kväll.

Kategori: Livet

Fick en plötslig lust att skriva ett inlägg, fastän jag inte har den blekaste aning om vad jag ska komponera ihop.
Laddade ner en drös film för att slappna av med (kaffe + tenta + stress = katastrof) men den jag kände mest för att se - Trassel (ja, jag vet) var på svenska (vilket jag absolut inte har något emot när det är animerat) men, med Måns Zelmerlöf som berättare. Jag har aldrig inte direkt ogillat honom innan, men idag orkar jag verkligen inte lyssna på hans röst. Han är så fel. Så jag började se Big fat gypsy gangster istället, verkar bra, men det var någon som stack en spruta i någon annan och eftersom jag är lite knäsvag (med fel innebörd, fast ändå rätt för mig) för sådant stängde jag av.
Så nu är jag rastlös. Och skriver skit. Så här ser det ut när jag lagar mat:

Tisdag.

Kategori: Livet

Idag har jag haft tenta, kastat sur mjölk på mig själv och blivit utbjuden på dejt (tror jag).
Spännande.

Tenta.

Kategori: Livet

Idag har jag tenta. Klockan 13.00 sitter jag och biter på naglarna.
Just nu borde jag plugga, så att jag har typ någon timme på mig att inte plugga innan tentan.
Men jag tog en paus, för jag avskyr när det dyker upp saker man inte kan när man börjar tro att man är bäst, smartast och kan allt i hela världen.
Lotta på bråkmakargatan for sure.

På min träningstur fick jag idag två guldklimpar på raken i radion.

Kategori: Livet

Hej jag heter Lotta och försöker plugga dumt plugg.

Kategori: Livet

Sitter i bibblan och försöker komma överens med min bok. Köpte en sallad som var äcklig, hade ingen mjölk till kaffet, det satt en snubbe i mitt bokade rum när jag kom, men jag jagade ut honom genom att hoppa omkring och låta som en apa, sen började min mage kurra, salladen jag köpte var äcklig (men det har jag redan sagt) men chokladen var god. Jag är kissnödig men orkar inte gå på toa. Så, nu ska jag försöka komma igång igen. Tack för att du varit delaktig i min rast.

Idag har tentapluggat som satan och sen fikat med Carita & Emma.

Kategori: Livet

Vi hade kul.

Kategori: Livet

Min lördag i en ny mobilkamera..

Kategori: Kalaseri

Take this hammer.

Kategori: Livet

Finns så många fler radiokanaler att lyssna på så här på fastalandet.
Hittade till exempel en full med gamla godingar. Denna och många fler lotsade mig längs min morgonpromenad.

En annan kultur.

Kategori: Livet

....och precis knackade Bangladesharn på och gav mig fyra päron han hade plockat och ville ge mig.
Hur fint är inte det? Tack sa jag med mat mellan tänderna.

Här är utsikten och här sitter jag och pluggar. Uff.

Kategori: Livet

Gick ut och gick. Tydligen ska det finnas oxar någonstans också.

Kategori: Livet

Nu äntligen ska det sluta skorra.

Kategori: Livet

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt mig en mobil. Har ju suttit och väntat på den där jädrans iPhone 4s...hörde rykten om att den skulle dyka upp i september. Men senast när jag var inne och kollade stod det "tidigast semptember" och då kan det ju lika gärna vara i december...eller juni. Så jag googlade lite och häpp, en Samsung Galaxy S2 ska jag ha! Har ju inte fått en endaste kritik (vad jag sett, antagligen har den tusen fel). Nu bara väntar jag och hoppas att adressändringen inte går igenom innan de skickar mobilen eftersom de skulle skicka till min bokföringsadress...vilket då blir Gotland och inte Åkersberga.

Idag har Bakisjosie varit här och druckit kaffi med mi.

Kategori: Livet

MÄH.

Kategori: Livet

Okey, min första kväll i lägenheten...är så grymt jävla trött. Vill bara sova. Grannen ovanför mig älskar dock tydligen att traska omkring med klackskorna på och lyssnar på musik med mycket beats i.......och har en grym högtalare med bra basgång på så det känns i kroppen. Yeay. Jävla bitch.

Och flyttat. Nu är jag sjukt trött och kurrhungrig.

Kategori: Livet

Idag har jag flyttat.

Kategori: Livet

Småpotatisar.

Kategori: Livet

Och det är mina fingrar som sticker fram i skon. Insåg att det såg lite smått missbildat ut annars, om hjärnan inte fick tillräckligt med information.

Two time fail.

Kategori: Livet

Jahopp. Så är snart mina älskade gåutogåskor åt helskotta, men tänker först gå igenom kuren gaffatejp och slutligen plastpåsar innan jag ger upp mina dyrgripar (även om priset antagligen sjunkit en aning sen jag köpte dem). Skulle även passa på att skruva ihop min andra (och sista stol) igen, för att kunna nå dammet på alla tvåmeteruppiluften-ställen. Fattade först inte riktigt det där med den ytterst oergonomiska lutningen, men antar att jag missuppfattat den otroligt svåra monterings-beskrivningen. Vad är det med mig och stolarna egentligen? Nästa gång sätter jag väl ihop dem upp och ner, eller tappar bort benen så jag blir någon typ av japan. Då får vi bara hoppas att jag misslyckas med bordet också så jag slipper sträcka mig efter maten.

Måleri.

Kategori: Livet

Jag kom iväg till slut, med pryttlarna. Var så fantastiskt glad när jag vaknade till mitt i natten och bara "aha! verktygen till stolen!" (nosetap) och skrev upp det i mobilen. När jag vaknade imorse plockade jag ner dem i väskan och kände mig skitnöjd. När jag väl kom fram till lägenheten hade jag glömt att plocka ner skruvarna... Kändes grovt fail.
Vilket fall som helst snodde jag en stol från köket, komponerade ihop en läcker tidningströja till den och sen smackade jag färg på väggarna i cirka sex timmar.
Efter det har jag hunnit tvätta, haft en tjej för att kolla på lägenheten i Åkersberga och pluggat.
Är helt jävla slut och tänker inte röra mig en tum till ikväll!

Dripp dropp.

Kategori: Livet

Gillar att dagen då jag bestämmer mig för att vakna tidigt och bege mig iväg till Lappis för att måla väggar, så spöregnar det. Massivt monsunregn. Och med tanke på att jag har 2 stora påsar (varav en innehåller en ihopmonterad stol och den andra 4 liter målarfärg, plus en (tyg)väska med diverse andra målarprytlar, så känns det inte så lockande att bege sig ut.

Pre-bilder.

Kategori: Livet

Det skitigaste fönstret i mannaminne, snyggaste fläcken på golvet, snyggaste skabbiga rullgardiner, snyggaste babyblå garderoberna, snyggaste väggspegeln (helt jävla fastetsad på garderoben), massvis med spackel.

Flyttar ihop Åkersberga för äventyr i stan.

Kategori: Livet

Så här ser mitt liv ut i dagarna. Mitt liv hänger i ett hörn.
Imorn ska jag dra till nya lägenheten och kolla läget. Städa, kanske spackla över några tusen hål.
Egentligen skulle jag sitta på ett viktigt seminarium, men min jäkla bok har inte dykt upp och den är slut i hela stan. Så jag gör annan nytta och hoppas att läraren kan vara schysst och ge mig något kompletterande istället.
Idag har jag budat hem ett halsband och ett par örhängen till det lysande priset av sammanlagt 48 kronor. Nöjd.

Eriksdahls, Trädgården, Debaser Slussen, Ketchup & Läppstift. 3,5h resa hem.

Kategori: Kalaseri

Lördag.

Kategori: Livet

Så här ser min mat ut nuförtiden. Nu är det slut med Typisk Bergstedtsk svensk husmanskost som lövbiff, pommes & bea, eller biff, klyft & vitlökssmör, eller pizza. Här snackar vi bönor, paprika, äpple, ärtor, spenat, lök, groddar, you name it! Lite pesto och fetaost på det sen är det bara o svepa.
Idag har jag varit i Täby och inhandlat nödvändiga saker som tumstock, ny hårfön (eftersom den förra tyckte att mitt hår borde brinna upp) och öl.
Ölen skall förtäras ikväll med min kära vän Malin, sen ska vi på Trädgårdens sommaravslutning och hänga.
Imorn var tanken att jag ska plugga. Och städa nya lägenheten (men får se hur det blir med det...).

Lappis.

Kategori: Livet

Igår gick jag och hämtade mina nycklar till lägenheten. Badrummet var väldigt fräscht och relativt nyrenoverat, det gemensamma köket var schysst och organiserat, men fy fan för rummet. Här ska ske sån jäkla förändring att man skulle kunna tro att jag bor i Hiltons lyxsvit när jag är klar!
Bjuder på den enda före-bild jag orkade ta igår när jag blev blä på det hela. Här ser vi en fin fläck på golvet och bredvid till vänster ser vi de vackert babyblå garderoberna. Det som inte syns här är de tvåhundrafemtiotusen hålen i de (från början vita) väggarna och den fransiga (från början vita) rullgardinen över de läckert brunmålade fönsterkarmarna.

Kulturgeografi.

Kategori: Livet

Igår var vi på introduktionsexkursion i Roslagen och tittade på en massa saker. Bland annat var vi på Ljusterö och Wira bruk, båda väldigt tjusiga ställen. När jag kom hem slocknade jag. Med 8 timmar på en buss med dålig luft kunde de ju lika gärna ha bäddat med täcke och kudde.
Idag ska jag hämta nyckeln till min lägenhet och kolla in att den ser schysst ut. Hade en mardröm om den i natt, men det går nog bra.

Jag är inte död.

Kategori: Livet

Jag lever, det är sant. Har bara varit utan internet i en hop dagar!
Nu är jag vart fall i storstan och glider omkring. Har stressat runt som en galning till diverse saker och snart ska jag iväg på exkursion med nya klassen. Blir hur bra som helst.
Återkommer ikväll igen.