boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Runar.

Kategori: Livet

Jag vaknade för en halvtimme sen.
Det första jag ser när jag går förbi min spegel är Runar. Jag ser ut som Runar i håret.
Någon måste ha kastat en förbannelse över mig i natt.
Fast det ser rätt roligt ut.

Nu har jag flyttat in till min far. Det här kan bli roligt.

Kategori: Livet

Sometimes imagination sets in.

Kategori: Livet

La musica.

Kategori: Livet

Hej jag heter Lotta och jag är den dödaste människan i världen. Iallafall den mest levande döda.

Kategori: Livet

Vaknade klockan halv sju imorse. Hann flyttstäda hela lägenheten med allt vad det innebär innan papa kom glidande i BUS-bilen vid lunch. Vi lyckades precis få plats med hela fadderullan, så slapp köra två vändor. Sen har jag kånkat, släpat, fixat och packat upp resten av dan. Jag är så trött att jag nog inte kommer röra mig alltför långt från sängen resten av kvällen.

Nästa helg åker jag till Stockholm. Längtar massor.

Smaksensation.

Kategori: Livet

Jag ska ta mig tusan bli duktigare på att plocka bort och diska. Gjorde precis misstaget att ta en klunk av två dagar gammalt kaffe med mjölk som stod inbjudande placerat precis bredvid datorn i tron om att det var dagens (som jag av någon outgrundlig anledning flyttat på). Fy tusan säger jag bara. Som en uppläxande hurring rakt i ansiktet (eller munnen, om man vill vara lite mer ordagrann).

Imorgon flyttar jag. Imorgon blir jag villaboende. Imorgon får jag diskmaskin. Oh yeah.

En av anledningarna varför man borde åka till Way out west.

Kategori: Livet

Söndag i Stånga.

Kategori: Livet






These recent days with Maalin.

Kategori: Livet







På spåret.

Kategori: Livet

Ha! Så klockrent att Kristian Luuk & Fredrik Lindström tar över På Spåret! Det blir ju så perfekt bra. Här kan vi snacka om att programmet kommer få ännu en generation tittare. Så bra så bra!

Sunday.

Kategori: Kreativt.






















My day.
Mayday.

Maj dag.






Fun Factory.

Kategori: Livet

Igår åkte mitt kort på vift. Jag skulle till baren och köpa en öl, och vips, så hade mitt kort bytt ägare. Dock fick jag inte tillbaka fel kort, utan fick snällt gå tillbaka till min plats och vänta på upplösningen av problemet.
Det var ju en praktisk grej i det aspektet att jag inte kunde köpa mer, därmed inte blev jätteonykter och idag mår alldeles förträffligt. (Hade angelägenheten varit stor skulle jag säkert kunnat tjata mig till en gratis öl i baren som plåster på såren..men så girig är jag inte.)
Tillslut fick jag tillbaka kortet iallafall. Annars hade jag nog inte varit lika glad som jag är. Yeay.

Idag ska jag flytta halva mitt boskap. Vad är det för idé att ha ljusstakar i fönstret när de ändå bara står och dammar. Ska leva i ett avskalat hem de sista veckorna innan jag måste vara ute från min lilla, fina lägenhet.

Dagens tips: Känner du dig deppig eller helt enkelt bara vill dra lite extra på mungiporna. Sök på "Just for the laughs" på Spotify. Fun factory och Clown-låten är underbara. Man får lust att dansa. På roliga vis.

Friday freetime.

Kategori: Kreativt.

Friday, thinking.

Kategori: Livet

Dagens insikt: Keldas tomatsoppa i tetrapack är att dö för, men deras kycklingsoppa kan man på en gång hälla ut på avfallshögen. Smakar som flytande majonäs, med en liten liten bismak av curry. Och kanske om man sniffar tillräckligt länge och kör en vinprovar-karusell i munnen - att det smakar en aning kyckling. Stor tumme ner.

Dagens fråga: Försvinner mögel om man rostar det? Jag såg nu att min "på jobbet"-macka var lite grön. Men imorse när ögonen inte riktigt var fullständigt öppna skickade jag ner två skivor i rosten utan att titta närmare på dem. Och eftersom de kommer från samma limpa vore det ju inte helt underligt om även dessa två var förpestade med grönt lurv. Men det möglet kanske bränns och ramlar av? Jag är korkad som inte förstår bättre och borde därmed skämmas över att denna fråga är seriös?

Jag skulle vilja vara som jätten Glufsiglufs. Vilken mysig kille.

Kategori: Livet

Orkar ni inte se hela så hoppa iallafall till 1.40 in i klippet och kika på charmknutten.

Flowerpower.

Kategori: Livet

Igår fick jag blommor av min hyresvärd, tyckte jag var gulligt. Röda tulipaner.

Idag tänkte jag börja packa. Har ingen lust. Men det är väl lika bra att sätta igång. Ner med sånt jag ändå inte har nån använding för. Kanske sätta mig i solen en stund istället. Ställa fram en kartong och hoppas på att grejerna plötsligt blir förtrollade och börjar packa sig själva. Vad tror ni jag har för chans?
Äh, skit i oddsen, jag kör på det. Sol sol sol!




Tycker förövrigt alla reklamer innehållande pratande tår eller tånaglar är läskiga. Men det är väl kanske det som är grejen. Man ska bli förfärad och undra - vilket jäkla företag har en sån usel reklam? och så har de prickat en av kriterierna på listan över bra reklamfilm. Linjen är tunn där. Bra är dåligt. Dåligt är bra.

En start är en start är en start är en start.

Kategori: Livet

Så länge min kaffekopp får stå med nybryggt är jag nöjd.
Så länge mitt guld-drapperi får hänga i fönstret är jag nöjd.
Så länge min äskliga musik får studsa mellan väggarna är jag nöjd.
Så länge mina kläder får plats i garderoben är jag nöjd.
Så länge ingen spindel ramlar ner i ansiktet när jag sover är jag som mest nöjd.

Flytt till nytt.

Kategori: Livet

Hjälp. Tiden bara flyger förbi. Snart måste jag flytta ut från min fina lägenhet. Tredje gången på ett år jag beger mig från ett ställe och denna gång funderar jag på att ge mig tills jag hittar ett boende jag kan få leva på konstant. Inte bara fram till sommaren när de pengaspridande turisterna kommer. Ingen andrahands-lägenhet vill jag ha heller. Och den får verkligen inte vara för dyr. Det är här mina krav gör mitt sökande till ett riktigt äventyr.

Denna gång beger jag mig alltså hem. Hem till min pappa. Och där ska jag bo. Känns ganska lustigt att flytta in där. Men det går nog bra. Det går nog bra. Det går nog bra. Det går nog bra. Det går nog bra. Det går nog bra. Det går nog bra.
Jag är ju mest bara så van vid att bo själv nu.

I like my friends.

Kategori: Livet


Making right.

Kategori: Livet



Making thursday friday.

Kategori: Livet