boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Solskadad.

Kategori: Livet

Jag tror bestämt jag har fått betydligt för mycket solsken på huvet idag än vad som vore passande. Känner mig helt mossig och trött, illamående och tom.
Snart ska jag till josse o äta rabarberpaj och ha skojigt. Woho!!

Pappas nya hårfärg.

Kategori: Livet

Gav pappa hans nya hårfärg idag förresten. Han blev jättegenerad och fnissade en massa. Såg nog allt ett litet barns sprittande förväntan i hans ögon. En förändring liksom. han blev jätteglad. Men såg samtidigt lite rädd ut. Vad har jag nu gett mig in på.
Men jag sa att han kunde ju göra det på semestern eller så, han behövde ju inte göra det nu för att jag gett honom den nu. Då såg han lite lättad ut faktiskt.

Klädproblem.

Kategori: Livet

Min ledighet har gjort mig till en helghjärtad bloggare. Allt som händer i mitt liv går jag omkring och klurar på hur man kan skriva det i bloggen. Fått lite bloggnoja. Tänk om min blogg inte håller bloggarkraven?

Bloggare.

Kategori: Livet

Ikväll är det festligheter som gäller. Woho. jag och veronica ska på förfest hemma hos peter. Du kan få följa med malin, ja, det är sant. Välkommen. Fast du skulle ju käka sushi hela kvällen. kommer muteras till en japan.
Det är iallafall lee som står för inbjudningen. Men det kan nog bli skoj. Det var aplänge sen jag var på munken. Ska inte dricka så mycket så jag slipper vara bakis på söndag. säger man ju allitd. Men jag lovar.

Nu ska jag göra mig iordning för o spatsera ner på staden och träffa upp puffe. Sen ska jag gå till far och fika. Faktiskt tredje lördagen jag går dit för o ta mig en kaffe och en pratstund. Förra gången var han så där extra söt som han kan vara ibland (utöver att han är halvdöv och staplar omkring på sin kära vän kryckan).
Han satt o drog sig i håret, vilket gjorde att det stod rakt upp. Vanligtvis har en lätt tyngdkraftsliggande herrfrisyr men det såg ju riktigt ungdomligt ut när han fått lite liv i det. Så det sa jag. Att det var fint. Då såg han lite generad ut och började platta ner det igen. "Jaaa, jo jag skulle ju vilja färga det lite. Fast jag vet ju inte vilken nyans."
Så jag, som den extremt goda dotter jag är, var igår nere på stan (inte enbart för dennes skull men ändå) och införskaffade mig lite chokladbrun hårfärg till min far. Så söt han kommer bli! Då kanske man inte tänker på att han haltar omkring med sin krycka och ser ut som åttio bast. Då kanske han får ragg. Träffar min nya mamma och flyttar till bahamas med ett kärleksbarn. Nej, hjälp. Det här kan gå illa. Vågar jag?

Irritations-lotta är i farten.

Kategori: Livet

Ibland får man bara sån där agro-panik på att bo hemma. Jag kan inte riktigt förklara det men den panik jag får när jag försöker städa, hatar o städa när andra bara sitter o glor framför datorn två meter ifrån mig. Och mamma börjar hosta för hon sätter te i halsen och hostar o hostar och säger "naaaj jag satt te i haaalsen" och så går jag in i mitt rum för jag blir irriterad på själva grejen att hon gör sig hörd för jag hade nästan glömt bort att hon också fanns där o då kommer kings of leon på på tvn och mamma ropar "de är diiiine favooriiiita" "hallååååå lottaaaa de är diiiine favoriiiita" och jag morrar och känner mig som värsta pmskärringen och sätter mig på blocket och kikar om det bara av nån händelse skulle finnas en lägenhet ute till mig. Hm. Nej. Jag går o dör nånstans.

Kär.

Kategori: Livet

Jag är kär. I Langhorne slim. Jag är kär. vilken underbar musik! Lyssna på min myspace. Jag dör.