boxbeat

living in the cream of the mainstream.

Hej jag heter Lotta och är tydligen totalt tekniskt inkompitent. Eller bara extremt ouppmärksam. Eventuellt ganska fantasilös.

Kategori: Livet

Har i några dagar försökt (i underdrift) att få igång TV:n uppe på mitt lilla sovloft. Inte för fem öre har jag förstått mig på varför den inte fungerat.
Suttit bakom och sett framför mig en förlängningskontakt där två lampor, en dvd och tvn varit kopplade till. Båda lamporna och dvdn har fungerat alldeles utmärkt. Men TV:n har vägrat sammarbeta.
På sidan fanns Standbyknapp och några andra mindre, val av kanal och så. Tryckt hundra gånger på dessa. Inga livstecken överhuvudtaget. Har använt fjärrkontrollen. Bytt batterier. Prövat att sätta tvkontakten i en helt egen skarvsladd för o se om det var det som var problemet (trots att jag visste att kontakten den satt i är helt utan fel...man vet ju aldrig). Allt. Inget har gett några som helst resultat.
Har rivit mig i håret och känt på mig att det är något jag missar, men inte kunnat sätta fingret på vad...
Idag skulle jag ringa mina hyresvärder för att fråga om det finns något litet knep jag missar. Men innan det tänkte jag upp och försöka en sista gång. Satt mig och tittade. Skärskådade alla sladdar, deras början och slut. Inget.
Men så plötsligt, precis i sista sekunden innan min uppgivning. På andra sidan TV:n stack det ut lite..såg inte likadant ut som på den sidan jag suttit o knappat på i timmar (känns det som). Hm. Går runt. Och där. Där sitter en ungefär 4 cm stor ON-knapp....

Oh yeah.

Kommentarer

  • puffe säger:

    hahaha naj fi fan vad surt

    2009-10-27 | 19:05:53
  • Mamma säger:

    Du är iaf envis. Älskar dig!!

    2009-10-28 | 06:16:34
  • Lotta säger:

    Och du är duktig på att vända saker så de låter bättre :D

    2009-10-28 | 07:20:22

Kommentera inlägget här: